O podjetju

Koledar 2014-2015 (222)
PREDSTAVITEV PODJETJA

Podjetje SETRANS d.o.o., deluje že od leta 1990. Danes je to družinsko podjetje sposobno izvesti najzahtevnejše prevoze z lastnimi, sodobnimi specialnimi vozili, ki odgovarjajo najzahtevnejšim predpisom , glede izrednih prevozov  v Evropi.  Podjetje uživa visoko stopnjo prepoznavnosti in zaupanja, saj nudi kvalitetno načrtovanje, ter ekonomično in  zanesljivo izvedbo , vseh izrednih prevozov.

SETRANS Tovornjaki
ZGODOVINA PODJETJA

Temelje družinskega podjetja, ki deluje na področju mednarodnega transporta blaga po cestah, je že l. 1989 postavil Jože Senekovič. Svojo dejavnost je usmeril v organizacijo in izvedbo izrednih prevozov, na domačem in tujem trgu. Z velikimi izkušnjami, znanjem in politiko vodenja podjetja, si  je pridobil velik ugled in zaupanje mnogih podjetij,  s katerimi podjetje še danes, odlično sodeluje.

SETRANS Auto
POSLANSTVO, VIZIJA, STRATEGIJA

Zavedamo se, da dolgoročna odlična poslovnost izhaja iz osebne in skupne motivacije, strokovno usposobljenih, vseh zaposlenih v podjetju, ter neprestano izpopolnjevanje in usposabljanje. Dobra organiziranost v podjetju je odvisna od uvajanja in spremljanja najnovejših tehnoloških trendov, ki so na tržišču, ter od vodenja podjetja.
S svojim delovanjem želimo zagotavljati kakovostne storitve, saj je naša storitvena zmogljivost podjetja naravnana na zadovoljevanje povpraševanja, te  izvedba opravljenih storitev, v zadovoljstvo, najzahtevnejših naročnikov.

IMG_5789